albert
Slide

Eventet sportive të Kung Fu’së 2024, për të
motivuar të rinjtë në 5 qytete
në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane:

Berat
27/28 Prill
Pogradec
11/12 Maj
Korçë
30/31 Maj
Tropojë
21/22 Shtator
Shkodër
05/06 Tetor
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Ndryshimi i jetës përmes arteve marciale tradicionale kineze!

 

TI VLEN!
TI MUNDESH!

Akademia mirëpret student të të gjitha aftësive, përvojave dhe fazave të jetës që nga mosha 3 vjeç e sipër. Qëllimi ynë është që me anë të stërvitjes së trupit dhe mendjes të nxisimin dhe motivojmë çdo individ të arrij potencialin e tij të plotë.

Nëpërmjet procesit të mësimit të Kung Fu'së, ti do të ndjesh rritjen me shpejtësi të forcës, fleksibilitetit dhe koordinimit tënd. Ti do të djegësh kalori, do të ndërtosh muskuj dhe do të përmirësosh metabolizmin tënd. Ti do të ndihesh pozitiv, i çliruar nga stresi dhe do të marrësh frymë më mirë. Rrjedhimisht të flesh më mire, të ndjesh një rritje të energjisë dhe rezistencës gjatë gjithë ditës. Përveç kësaj, ti do të mësosh të mbrosh veten, gjë që mund të jetë shumë fuqizuese. Në të njëjtën kohë të stervitesh mendjen tënde: Do të inkurajohesh të shtysh veten më larg se ç'e kishe menduar ndonjëherë të mundur, duke ndërtuar vetëbesim dhe disiplinë gjatë rrugës. Do të mësosh të jesh i vetëdijshëm në çdo moment. Do të kapërcesh frikën tënde me guxim, të respektosh veten dhe të tjerët, të qëndrosh i qetë në situata të vështira. Me stërvitje të vazhdueshme do të forcosh vullnetin për të arritur qëllimet e tua, pa hequr dorë kurrë nga ajo që dëshiron në të vërtetë.

EKSPLORO KLASAT TONA

KUNG FU PËR TË RRITUR

Stërvitja fokusohet në ndërtimin e një jetese me të shëndetshme edhe një baze të fortë për mendjen dhe trupin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KUNG FU PËR FEMIJË

Në grupet e fëmijëve stërvitja zhvillohet në formë loje, si qëllim ka bashkëpunimin në grup. Nxënësit fitojnë disiplinë, besim, respekt, përqendrim dhe një kuptueshmëri të trupit të tyre.

 
 

QI GONG/TAI CHI

Qi Gong, i karakterizuar si pjesa e brendshme e Shaolin Kung Fu, ka një histori të gjerë me Shaolin Kung fu si një mënyrë me ndikim për të rritur fleksibilitetin dhe për të ndërtuar forcë njëkohësisht. Tai Chi është një art ushtarak kinez i praktikuar për vetëmbrojtje dhe shëndet. Njihet edhe si meditim në lëvizje dhe bazohet në traditat e lashta kineze.

 

STËRVITJE INDIVIDUALEE

Nëse ke një dëshirë ose fokus të veçantë për trajnimin tënde, shkolla ofron seanca trajnimi individuale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 TË RRITUR KUNG FUuuu

Stërvitja fokusohet në ndërtimin e një jetese me të shëndetshme edhe një baze të fortë për mendjen dhe trupin.

KUNG FU PËR FEMIJË

Në grupet e fëmijëve stërvitja zhvillohet në formë loje, si qëllim ka bashkëpunimin në grup. Nxënësit fitojnë disiplinë, besim, respekt, përqendrim dhe një kuptueshmëri të trupit të tyre.

 

QI GONG/TAI CHI

Qigong, i karakterizuar si pjesa e brendshme e Shaolin Kung Fu, ka një histori të gjerë me Shaolin Kung fu si një mënyrë me ndikim për të rritur fleksibilitetin dhe për të ndërtuar forcë njëkohësisht. Tai Chi është një art ushtarak kinez i praktikuar për vetëmbrojtje dhe shëndet. Njihet edhe si meditim në lëvizje dhe bazohet në traditat e lashta kineze.

  

STËRVITJE INDIVIDUALE

Nëse ke një dëshirë ose fokus të veçantë për trajnimin tënde, shkolla ofron seanca trajnimi individuale.

 

Mëso me shumë!

NE MËSOJMË ARTIN E SHAOLIN KUNG FU'SË DUKE USHQYER SHKATHËSINË DHE VETËDIJEN PËRMES NJË KULTURE RESPEKTI, DISIPLINE DHE TRADITE.